Cloud

Innoveren zonder gedoe? Start met de cloud!

In de versnelling naar ‘everything-as-a-service’ zetten steeds meer organisaties de stap naar de cloud. Clouddiensten met een pay-per-use-model banen de weg naar maximale flexibiliteit, kostenefficiëntie, beschikbaarheid en eenvoud. Zo ligt u niet meer wakker van dure hardware of complex beheer met upgrades en patches.

Back-up As A Service (BaaS)

Ervaart u back-up als omslachtig en inefficient? Het kan allemaal veel eenvoudiger. Altijd supersnel gegevensherstel, kies nu voor een betere back-up.

lees meer

Hybrid IT + Private Cloud

Kiezen hoeft niet meer!

Groeit uw bedrijf als kool en heeft u meer licenties, applicaties of opslag nodig, maar wilt u ook uw gevoelige gegevens binnen uw muren houden? Hybrid IT combineert de betrouwbaarheid van on-premise met de flexibiliteit van de cloud.

lees meer

Microsoft 365

Al uw werkplekapplicaties en -data op één plek? Lekker handig!

lees meer

Pay per use

Uw eigen datacenter in een pay-per-use-model? Four IT maakt het mogelijk!

lees meer

Back-up As A Service

Ervaart u back-up als omslachtig en inefficient? Het kan allemaal veel eenvoudiger

Back-up speelt een cruciale rol bij calamiteiten. Maar wat als er brand uitbreekt? Traditionele oplossingen die gebruikmaken van een disk of tape kunnen geen 100% garantie geven op het herstellen van uw gegevens, omdat ze lokaal beheerd worden. Back-up as a Service (BaaS) biedt de uitkomst. Met een online opslagplatform gaan uw gegevens nooit verloren.

Optimale service op enterprise niveau

U heeft geen tijd voor omslachtig beheer. Zet uw medewerkers liever in voor innovatieve projecten. Four IT neemt de volledige verantwoordelijkheid voor het herstel van uw gegevens op zich. Met BaaS kunt u vertrouwen op proactief beheer van uw back-upproces, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Uw organisatie is uniek

Bij Four IT geloven we niet in one size fits all. Wij luisteren naar uw behoeften zodat onze back-upservice naadloos aansluit op elke ambitie die u voor ogen heeft. Omdat uw wensen kunnen veranderen, betaalt u enkel voor de geleverde diensten.

Betrouwbaar
Snel
Veilig

Hybrid IT + Private Cloud

Bepaal zelf uw ideale mix van on-premise en cloud. Hybrid IT en Private Cloud

Nu de hype rond cloud eindelijk is gaan liggen, wordt het potentieel ervan pas écht duidelijk. Cloud is schaalbaar, flexibel en kostenefficiënt – perfect voor een veranderend businessklimaat. Maar toch twijfelt u over een volledige overstap naar cloud. Bedrijfskritische applicaties en gevoelige gegevens houdt u liever binnen uw muren.

Maar wat als u niet hoeft te kiezen?

Ga voor het beste van beide werelden. Vandaag biedt Four IT een oplossing zonder compromissen. Met onze hybride omgevingen en private cloud portfolio profiteert u nu van al het goede van cloud én on-premise.

Schaalbaar

Laat uw omgeving meegroeien op het ritme van de markt.

Flexibel

Kies de juiste omgeving voor elke workload.

Voordelig

Bespaar kosten met een eenvoudig pay-per-use-model.

Betrouwbaar

Vertrouw op next-gen hardware voor topprestaties.

Hybrid IT

Combineer cloud en on-premise in één naadloze omgeving

Met een hybride omgeving kiest u voor de juiste combinatie van cloud en on-premise in één transparante IT-infrastructuur. Bepaal voor elke workload de meest efficiënte omgeving. Zo bespaart u kosten, verhoogt u de performance én wint u aan flexibiliteit. Mooi, toch?

Private Cloud

Betaal geen cent te veel met de private cloud van Four IT

Een high-security bedrijfsomgeving met het voordelige kostenmodel van cloud? Met de online IT-infrastructuur van Four IT bent u slechts een paar muisklikken verwijderd van de ideale capaciteit voor uw behoeften. Zo betaalt u geen cent te veel.

Neem contact op met een expert.

Neem contact met ons op

Microsoft 365

Al uw werkplekapplicaties en -data op één plek? Lekker handig!
Van BYOD tot mobile: nieuwe werkvormen veroveren stilaan elk bedrijf. Always-on medewerkers verwachten vandaag een naadloze gebruikservaring. Of ze nu thuis werken of onderweg zijn: ze willen moeiteloos toegang hebben tot hun applicaties en documenten. Met cloud wordt deze eis werkelijkheid. Wat daarvoor nodig is? Slechts een internetverbinding.
Microsoft 365: Informatiemanagement was nog nooit zo eenvoudig

Met Microsoft 365 biedt Four IT een intuïtief platform voor samenwerking en informatiemanagement in de cloud. De recentste versies van alle documenten én alle applicaties vindt u eenvoudig terug op één plek – wanneer en waar u ook bent.

Één centraal platform

Altijd en overal beschikbaar

Compatibel met ERP en CRM

Transparant kostenmodel

Aan de slag met Microsoft Office 365?

Neem contact met ons op

Pay-per-use

Uw eigen datacenter in een pay-per-use-model? Four IT maakt het mogelijk!

Cloud heeft vele voordelen voor de business. Het is schaalbaar, flexibel en innovatief. Dat wist u al. Maar toch twijfelt u om de overstap te maken. Wat met gevoelige gegevens? En legacy applicaties die niet goed draaien op de cloud?

Een cloudervaring in uw datacenter

Om het u gemakkelijk te maken biedt Four IT u Datacenter-as-a-Service: uw eigen datacenter in een handig pay-per-use-model. Zo neemt u uw fysieke infrastructuur heel eenvoudig af als dienst, compleet met aanvullende services.

De 5 grootste voordelen van Datacenter-as-a-Service

· Schaalbaarheid: schaal eenvoudig op en af op basis van uw behoeften

· Lagere TCO: laat grote kapitaalinvesteringen achterwege met een OPEX-kostenmodel

· Flexibel: kies met voldoende standby-capaciteit voor flexibiliteit

· Ontzorging: wees altijd gerust met de totaaloplossingen van Four IT

· Veiligheid: vertrouw op de veiligheid van een on-premise infrastructuur

 

Hardware

Als hardware service provider zijn wij gespecialiseerd in verkoop, advies, installatie, beheer, support en opkoop van al uw hardware producten. Voor meer informatie over deze diensten volgt u de knop hieronder.

Lees meer

Services

Four IT levert en onderhoudt de IT-productiviteitsmiddelen van uw organisatie en uw medewerkers. Onder deze Managed Services vallen security, beheer, helpdesk, monitoring en Professional Services. Voor meer informatie volgt u de knop hieronder.

Lees meer