Hardware

Als hardware service provider zijn wij gespecialiseerd in verkoop, advies, installatie, beheer, support en opkoop van al uw hardware producten.

Workplace

De digitale werkplek van de toekomst is high-tech, flexibel en eenvoudig. Kies met Four IT voor next-gen hardware, software en diensten.

lees meer

Mobility

Van BYOD tot always-on medewerkers: ga voor een mobile-first verbinding. Overal en altijd verbonden, op elk device.

lees meer

Server

Krachtige servers zijn de motor van elke IT-omgeving. Kopen, leasen of liever een as-a-service-pakket? U vraagt, wij draaien.

lees meer

Storage

De datarevolutie staat voor de deur. Bereid u voor met solide opslag! Klaar met datasilo’s, downtime en trage apps.

lees meer

Networking

Uw netwerk vervangen, vernieuwen of upgraden? Met Four IT kiest u voor een oplossing, geen product.

lees meer

Storage as a service

Met Storage as a service (STAAS) betaalt u alleen voor gebruikte opslag.

lees meer

Security

Uw data is goud waard. Ga voor waterdichte beveiliging. High-end security solutions voor uw servers, opslag en netwerk.

lees meer

Intelligent Datacenter

Intelligence in uw datacenter. Four IT maakt het concreet.

lees meer

Workplace

Alles voor de digitale werkplek van de toekomst

De laatste decennia is onze manier van werken ingrijpend veranderd. De digitale werkplek van de toekomst is high-tech, flexibel en eenvoudig. Met onze vertrouwde end-to-end aanpak leveren we totaaloplossingen voor uw werkplek: van endpoint devices tot software en diensten. Zo kiest u voor totale ontzorging.

Kies voor kwaliteit

Four IT is gespecialiseerd in A-merken en is trots op de hoogste certificeringen 
die ze voor die partners behaalt.

Investeer in eenvoudig beheer

Met een gestandaardiseerde werkplek op basis van premium devices kiest u voor eenvoudig beheer. Zo bespaart u tijd en middelen en kunt u zich focussen op de busines. Naast geavanceerde devices leveren we ook software voor de werkplek van de toekomst. Van A-merken tot SaaS-oplossingen.

Op zoek naar een totaaloplossing voor uw werkplek?

Neem contact met ons op
Ga voor het totale plaatje

Naast geavanceerde hardware staat Four IT garant voor premium service. We laden devices op voorhand op, verzorgen de installatie en staan in voor het onderhoud. Zo kiest u voor een premium service, van advies tot aftersales.

Mobility

Altijd en overal toegang tot de juiste data en apps

Hyperconnectiviteit heeft het bedrijfsleven veroverd. Met de opkomst van mobiel werken en BYOD krijgen mobiele devices een centrale plek op de werkvloer. Maar hoe verzekert u een naadloze connectiviteit?

Four IT levert mobiliteitsoplossingen die naadloos aansluiten op de wensen en behoeften van uw organisatie. Met devices op maat van iedere medewerker kiest u voor meer productiviteit, gegarandeerd.

Topkwaliteit op enterprise-niveau

Als gecertificeerde leverancier van alle A-merken levert Four IT betrouwbare technologie voor de moderne werkplek. Met geavanceerde endpoint devices op maat, zet u efficiënt in op een naadloze connectiviteit.

Road warrior of flex desk?

Kies voor elke functie het juiste device! De notebooks, tablets en mobiele telefoons in ons assortiment sluiten aan bij de behoeften van iedere medewerker.

Server

Maak van IT een business enabler

In de digitale economie wordt IT steeds belangrijker. Over alle sectoren heen ontwikkelen organisaties verschillende applicaties die hen helpen om het contact met klanten, leveranciers en werknemers te stroomlijnen. Zo heeft de gemiddelde onderneming van vandaag 464 aangepaste applicaties in gebruik. En centraal daarin staat compute. Bij het aanbieden van applicaties is de rol van servers cruciaal.

Kies voor een totaaloplossing

Servers maken deel uit van het grotere geheel van de IT-omgeving. Bij de keuze van een nieuwe serveroplossing houdt Four IT steeds rekening met de andere componenten van uw infrastructuur. Op die manier kiest u voor een totaaloplossing die bijdraagt aan de realisatie van uw bedrijfsdoelstellingen.

Geen producten, wel oplossingen

Four IT levert niet enkel hardware. We zorgen ook voor de implementatie en het beheer van uw omgeving. Wij analyseren uw huidige omgeving, kijken naar de ontwikkelingen bij leveranciers en houden rekening met uw toekomstplannen.

Levering, garantie en beheer inbegrepen

Omdat duurzaamheid voor ons belangrijk is, bieden we garantiepakketten, beheeroplossingen en onderhoudscontracten aan op maat van uw behoeften. U beslist zelf hoeveel jaar garantie u wenst en van welke services u gebruik wilt maken. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Neem contact op met een expert.

Neem contact met ons op

Storage

Met de juiste infrastructuur voor gegevensopslag zorgt u ervoor dat uw applicaties en gegevens altijd toegankelijk zijn. Bij storingen wilt u gewoon weer snel kunnen doorwerken. En uw klanten en medewerkers ook! Four IT biedt u flexibele en schaalbare opslagoplossingen die meegroeien met uw organisatie.

Opslag ter plaatse, in de cloud of hybride opslag

Vanwege de snelle ontwikkelingen wat gegevensopslag betreft is het zeer belangrijk om goed te bepalen wat voor u de beste oplossing is. Four IT werkt samen met toonaangevende leveranciers. Daardoor is onze kennis altijd up-to-date en zitten we dicht bij de bron. Dat stelt ons in staat om helder aan te geven wat de opties zijn en welke investeringen die met zich meebrengen. Prestaties, schaalbaarheid, beschikbaarheid en verlaging van de kosten staan daarbij centraal.

Geconvergeerde systemen: alles in een systeem

Four IT gelooft in geconvergeerde systemen. Daarin worden servers, netwerken en gegevensopslag samengevoegd in één systeem. Geconvergeerde systemen bieden u schaalbaarheid, duidelijk inzicht in uw IT-kosten en de mogelijkheid op die kosten te besparen. Onze specialisten vertellen u er graag meer over.

Zoekt u een goede oplossing voor gegevensopslag?

Four IT informeert u graag persoonlijk over de mogelijkheden op het gebied van gegevensopslag. Vraag een gesprek aan met een van onze specialisten. Zij geven u deskundig advies over al onze oplossingen

De voordelen van geconvergeerde systemen
 • Geïntegreerd systeem van servers, gegevensopslag, netwerk en ondersteuning
 • Eenvoudig te beheren en te onderhouden
 • Altijd zorgeloos werken
 • Volledige installatie door specialisten van Four IT
 • Meer mogelijkheden om te innoveren
 • Op maat gemaakt en kostenbesparend

Neem contact op met een expert.

Neem contact met ons op

Networking

Altijd en overal verbonden, met een betrouwbaar en veilig netwerk

Met een innovatieve netwerkoplossing zorgt u voor snel, betrouwbaar en veilig dataverkeer van uw datacenter naar de eindgebruiker. Om dit verkeer vlekkeloos te laten verlopen, is een deskundige ICT-partner van groot belang. Four IT denkt mee met uw wensen en eisen en vertaalt ze naar een helder plan van aanpak waarmee u de komende jaren verzekerd bent van een optimale omgeving.

Begin met een heldere aanpak

Op basis van een diepgaande analyse van uw huidige IT stellen we een stappenplan op voor uw netwerk. Op die manier weet u altijd waar u aan toe bent, nu en in de toekomst.

Vertrouw op duidelijke communicatie

Met een vast contactpersoon is het eenvoudig werken. Daarom biedt Four IT klanten altijd een single point of contact die het project nauwkeurig opvolgt en geïnformeerd blijft over alle ontwikkelingen.

De juiste partner voor de juiste oplossing

Four IT is gecertificeerd partner van alle A-merken voor netwerkinfrastructuren. Door onze nauwe samenwerking met leveranciers als HPE, Cisco, Microsoft en Dell staan we in voor de juiste oplossing op basis van uw behoeften.

Storage As A Service (STAAS)

Bij het inkopen, hosten en beheren van een opslagomgeving komt nogal wat kijken. Zelfs met de meest geavanceerde capaciteitsplanning is het moeilijk om te voorspellen wat u precies nodig heeft en op welk moment. Dat leidt vaak tot grote onverwachte uitgaven wanneer u daar niet op zit te wachten. U betaalt alleen voor gebruikte opslag. Storage As A Service (STAAS) van Four IT biedt u een schaalbaar cloudopslagplatform waarbij u alleen betaalt voor de opslag die u gebruikt. Voor opslag betaalt u per GB, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

De voordelen van Storage As A Service van Four IT
 • U betaalt op grond van uw verbruik, kostenpieken worden vermeden
 • Een vaste prijs per GB, ongeacht de resterende contractduur
 • Beheer en ondersteuning inbegrepen
 • Gegarandeerde buffercapaciteit
 • Opslag in meerdere lagen mogelijk
 • Enterprise-technologie
Eigen active directory

Bij de Storage As A Service-oplossing van Four IT kunt u kiezen voor uw eigen op maat ingerichte Active Directory. De opslagcapaciteit is toegankelijk via een internetbrowser of een netwerkschijf op het bureaublad van de eindgebruiker.

Security

Uw data is goud waard.

Ga voor waterdichte beveiliging. High-end security solutions voor uw servers, opslag en netwerk.

Datasecurity is vandaag belangrijker dan ooit. Cyberaanvallen worden steeds geavanceerder en ook de frequentie ervan neemt toe. Tegelijk beschikt u over een massa gevoelige gegevens of patenten die u gewoon móét beschermen. Om uw hele omgeving zo goed mogelijk te beveiligen, ontwerpt Four IT totaaloplossingen op basis van de meest geavanceerde hardware, software en tools.

Waterdichte security, van uw servers tot uw netwerk; dataveiligheid omvat vandaag uw gehele IT-omgeving. Slechts één klein gaatje in de beveiliging kan verregaande gevolgen hebben voor uw organisatie. Security moet waterdicht zijn, van uw servers tot uw netwerk. Maar wat zijn de componenten van een high-security IT-omgeving?

Opslagsecurity

Met redundante opslagsystemen, back-up en recovery is uw dataomgeving veiliger dan ooit.

Netwerksecurity

Kies voor een “zero-tolerance”-beleid in uw netwerk met access control en policy management tools.

Serversecurity

Next-gen firmware- en softwaresecurity garanderen serverbeveiliging van het hoogste niveau.

Oude hardware vervangen?

Wis eerst uw gevoelige gegevens! Samen met Four IT zorgt u ervoor dat uw gevoelige gegevens nooit in de verkeerde handen terechtkomen. De krachtige data erasure software van Blancco wist al uw data van oude hardware.

Intelligent Datacenter

“Intelligence in uw datacenter; Four IT maakt het concreet.”

De dataexplosie staat aan de basis van de AI-revolutie. Terwijl deep learning en supersnelle processoren legacy IT vervangen, heeft u een datacenter-oplossing nodig die IT-beheer drastisch vereenvoudigt en de business vooruithelpt. Hoog tijd voor meer Intelligence in uw datacenter.

Geen luchtkastelen,

Met Intelligence is IT-beheer zo gepiept

Helemaal klaar met operationele IT-zorgen? Een datacenteroplossing op basis van artificial intelligence en machine learning verlegt de grenzen van het mogelijke. Met autonome probleemoplossing en automatische resourceplanning is IT-beheer zo gepiept.

Bij Four IT zijn we niet onder de indruk van hypes. We leveren échte oplossingen gebaseerd op échte resultaten. Want dat werkt.

Autonome probleemoplossing
Helder overzicht
Automatische resourceplanning
Schakel een versnelling hoger met uw business

Ook uw business schakelt met Intelligent Datacenter een versnelling hoger. Het dataplatform van Four IT vormt een schaalbare omgeving voor uw gegevens, terwijl de ingebouwde recommendation engine zorgt voor meer kostenefficiëntie.

Schaalbare dataomgeving
Kostenoptimalisatie
ROI gegarandeerd

Van start met Intelligent Datacenter?

Neem contact met ons op

Services

Four IT levert en onderhoudt de IT-productiviteitsmiddelen van uw organisatie en uw medewerkers. Onder deze Managed Services vallen security, beheer, helpdesk, monitoring en Professional Services. Voor meer informatie volgt u de knop hieronder.

Lees meer

Cloud

In de versnelling naar ‘everything-as-a-service’ zetten steeds meer organisaties de stap naar de cloud. Clouddiensten banen zich een weg naar maximale flexibiliteit, kostenefficiëntie, beschikbaarheid en eenvoud. Zo ligt u niet meer wakker van dure hardware of complex beheer met upgrades en patches.

Lees meer