Menu Close


Meewerkend Teamlead ICT Servicedesk

Meewerkend Teamlead ICT Servicedesk

Is deze baan een match voor jou?

Misschien herken je dat wel, je doet al een tijdje hetzelfde kunstje als hardware- of IT-held en dat doe je goed! Je collega’s weten jou altijd te vinden. Niet alleen voor je gezelligheid maar juist omdat jij degene bent die kalm blijft als er van alles mis lijkt te gaan, als een soort IT-yoda die iedereen weer op het juiste spoor zet.

Dat is jouw grote kracht die nu niet optimaal wordt benut! Nu dus nog de perfecte rol waarbij jij jouw coördinerende kwaliteiten écht kunt laten gelden!

Zie jij het al voor je om aanspreekpunt te zijn voor een uitvoerend team waarin jouw ervaring met hardware, aanleg voor procesbeheersing en communicatieve skills komen? Lijkt het je ook interessant om de klantkant in te duiken en verantwoordelijk te zijn voor de communicatie richting opdrachtgever als ook de interne lijnen?

Dan klinkt dit waarschijnlijk als dé rol waarvoor jij nu het web aan het verkennen bent! Of gewoon nieuwsgierig? Lees ook dan verder, dan vertellen we je meer!

Wie zijn wij?  

Four IT, dé persoonlijke ver- en ontzorger van de gehele lijn op het gebied van ICT. Van de levering of afvoer van hardware, digitale werkplekvoorzieningen, clouddiensten, netwerkbeheer of serverbeheer; We got you! 

Het succes en de groei van Four IT komt voort uit de gedreven enthousiastelingen die er werken: Een hecht en hartelijk team met een nuchtere passie voor hun werk. En dat zie je terug in onze dienstverlening: Het leveren van kwaliteit en flexibiliteit vanuit persoonlijk en proactief contact. ‘Communicatie is key’ in onze dienstverlening.

Wat kun je van deze baan verwachten?

Als teamleider hardware sta jij met je team van ongeveer 10 collega’s paraat voor onze uitvoeringen als migratieprojecten en werkplek installaties.

Jouw rol daarin is het om zicht te houden op het geheel, zowel intern als extern naar onze klant(en). Jij overziet de processen door het hoofd koel te houden en een mogelijk kink in de kabel zie jij zodoende vaak al ver van tevoren aankomen.

Je stuurt je collega’s aan en ondersteunt waar nodig in de operationele werkzaamheden.

Naast de inhoud op de projecten ben jij ook bezig met de professionele ontwikkeling van je teamleden op coachende wijze. Jij helpt ze groeien en daarmee groeit jouw ontwikkeling ook mee.

Enthousiast geworden? Dan door op de inhoud.

En omdat we de persoon en ontwikkeling dus zo belangrijk vinden, staan wij ook voor jouw persoonlijke groei. Op basis van jouw kwaliteiten en ambities gaan we daarmee aan de slag!

Nu ben je hier waarschijnlijk niet op zoek naar vrijwilligerswerk, dus hierbij ook een overzicht met wat deze rol jou brengt (naast natuurlijk de dagelijkse doses voldoening):

● Een vast contract; wij werken op basis van vertrouwen.

● Geld, toch niet onbelangrijk nietwaar? Met een salarisindicatie tussen de €3400 en €4000 (o.b.v 40 uur) bruto euro per maand. Het aanbod zal worden gebaseerd op je ervaring en vaardigheden die passen bij de functie.

● Een auto van de zaak, zo rol je soepeltjes je werkdag in!

● Goede pensioenregeling en 25 vakantiedagen, ook niet onbelangrijk.

● Elke dag liggen er verse bammetjes en beleg klaar voor de lunch, lekker!

● Vrolijke vrimibo’s en wij grijpen graag de kans voor een bezoekje aan het plaatselijke café voor een mooi feestje!

Daarnaast lijkt het je interessant om bij een dynamisch en ondernemend IT-bedrijf te komen werken.

Hoe wij ervoor zorgen dat je met alle plezier naar je werk komt:

Oke, terug naar jouw rol in dit plaatje.

Daarvoor is het goed nieuws als je je herkent in de volgende praktische zaken:
● Je voelt ‘m al aankomen, je kennis van Microsoft en CMware komt je in deze functie natuurlijk ten goede.

● Je hebt ervaring met het werken met ServiceDesk systemen, daar werken jij en je team namelijk ook mee.

● Je bent administratief handig; overzichten en rapportages maken, dat fix jij wel!

● Je weet je verbaal en communicatief goed te redden, zowel binnen je team als richting stakeholders.

Maar jij moet natuurlijk als persoon ook goed op je plek zitten.

Wij denken dat het je helpt in deze rol als je;
● betrokken en mensgericht bent.

● blij wordt van het leveren van gezamenlijk resultaat.

● bij wil dragen aan het succes van een van de meest ambitieuze IT-bedrijven waarbij succes voortkomt uit de gedrevenheid van de mensen die er werken!

Dus ben jij ons aanstormend… herstel: Ben jij onze held die kalm blijft onder de storm van gave projecten die we voor jou en je aanstaand team hebben liggen?

Klinkt dit als iets voor jou?
Stuur je CV met een korte toelichting naar werkenbij@fourit.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op! Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden of heb je vragen over de functie. Schroom dan niet om contact op te nemen, wij vertellen je graag meer! Ons telefoonnummer: 085 130 4355