Over ons

Four IT is een Nederlands IT-bedrijf. Ons hoofdkantoor staat in Leiderdorp. Wij beschikken over 90 IT-professionals en hebben inmiddels ruim 23 jaar ervaring op de Europese IT-markt. Onze missie: het optimaliseren van IT-processen tegen zo laag mogelijke kosten. Ons devies: de klant is koning! Four IT streeft naar een zo hoog mogelijk serviceniveau.

"Four IT is groot geworden door klein te blijven.”

Geen loze beloften, maar ijzersterke service.

Ben je op zoek naar een partner die écht meedenkt en écht voor je klaarstaat? Four IT werd groot door klein te blijven. Four IT beschikt over 90 IT-experts en jarenlange ervaring op de Europese IT-markt. Die kennis en ervaring zetten wij elke dag in om de efficiëntste IT-omgevingen neer te zetten, tegen de laagste kosten.

"Een visie enmissie die doorelke medewerkerworden gedragen.”

Prestatiegericht: Wij willen altijd en overal optimale prestaties afleveren. Dat doen we door de oplossingen die we vinden, maar ook door de kennis en ervaring die we opbouwen.

Innovatief: Wij volgen de technologische evoluties met een passie en vertalen die kennis in tastbare meerwaarde bij al onze klanten.

Flexibel: Wij zijn zo ingericht dat we enorm snel kunnen schakelen om uiteenlopende wensen te kunnen vervullen en op elke schaal te kunnen opereren.

Persoonlijk: Bij ons ben je meer dan een klantnummer. Wij zetten in op een persoonlijke aanpak en kennen onze klanten door en door.

Bij ons is elke klant koning. We streven élke dag naar een zo hoog mogelijk serviceniveau. Zo maken we het verschil. Bij Four IT hang je geen uren aan de lijn. Wij bellen jou.

“HPE Platinum partner met een sterk huiskamergevoel.”

Partnerinterview

Op 16 mei behaalde Four IT de HPE Platinum status, maar dat veranderde niets. “Bij ons krijgt elke klant een vast aanspreekpunt, een medewerker die hun organisatie kent en snapt,” verzekert Tim Olivier. “We kunnen ons nu meten met de grootste partijen, maar zonder in te leveren op wat zo kenmerkend is voor ons: flexibiliteit.”