Referenties

Referenties

In vier jaar tijd groeide Four IT uit tot een sterke speler in de Nederlandse markt. Met onze HPE Platinum Partner-status kunnen we ons meten met de grootste partijen, zonder in te leveren op onze grootste troef: flexibiliteit. Groot worden door klein te blijven. Dat is onze inzet. En dat lees je ook terug in onze referenties.

“Four IT heeft onze serveromgeving volledig nieuw ingericht. Ze hebben goed met ons meegedacht om de beste oplossing voor onze organisatie te vinden.”

h9
JAAP BLAUW ICT Manager

“Four IT heeft online werkplekken bij ons aangelegd. Dat hebben ze geweldig gedaan.”

h9
RICHARD KLEIN Marketing Manager

“Voor ons is het van essentieel belang dat onze ICT-apparatuur goed blijft draaien. Four IT zorgt ervoor dat dat gebeurt.”

h9
KAREL VAN DER PEER Directeur

“Four IT denkt goed met ons mee en is 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.”

h9
BAS WAARLE Consultant
Een uitgebreide referentie zien?

Bekijk hier onze jarenlange samenwerking met SCREEN Europe.

Lees meer

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen: zo dragen wij bij aan een betere wereld

Sinds de oprichting van Four IT in 1993 zetten we ons steeds meer in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Een betere balans tussen people, planet en profit – de drie pijlers van MVO – staat hierin centraal. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons geen eenmalig project, maar een totaalvisie op de kernactiviteiten van onze organisatie.

Four IT streeft naar meer duurzaamheid

Bijdragen aan een schonere planeet is voor Four IT belangrijk. Daarom hebben we verschillende duurzaamheidsprojecten ontwikkeld om onze impact op het milieu te minimaliseren. Zo streven we met ons professionele upcyclingmodel naar een duurzame en verantwoorde afvoer van IT-apparatuur en mobiele telefoons uit de zakelijke markt.

Veiligheid staat altijd centraal

De afgeschreven apparatuur die Four IT voor hergebruik verzamelt en verkoopt wordt eerst met behulp van data erasure software behandeld. De software van Blancco – die is geaccrediteerd door de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) – wist alle data van elk device voor maximale veiligheid.

Samenwerken we mee aan een betere wereld

Tenslotte zetten we ook sterk in op de derde pijler van MVO: mens. De inkomsten die Four It verdient met de verkoop van oude IT-apparaten gaat volledig naar goede doelen. Op die manier dragen we ons steentje bij aan de oplossing voor maatschappelijke en mondiale problemen.