Menu Close

Systeembeheerder

Vastdienstverband – 40 uur

Leiderdorp

Wat is er nou gaver dan jouw passie voor technologie en communicatief talent te mogen combineren in je werk? Ben jij onze IT-goeroe die tegelijk met plezier op klant en collega afstapt om ze op weg te helpen?

Wie zijn wij?
Four IT, dé persoonlijke ver- en ontzorger van de gehele lijn op het gebied van IT. Van de levering of afvoer van hardware, digitale werkplekvoorzieningen, clouddiensten, netwerkbeheer of serverbeheer; we got you! 

Het succes en de groei van Four IT komt voort uit de gedreven enthousiastelingen die er werken: Een hecht en hartelijk team met Hollandse nuchterheid en passie voor hun werk. En dat zie je terug in onze dienstverlening: Het leveren van kwaliteit en flexibiliteit vanuit persoonlijk en proactief contact, goede communicatie is key in dienstverlening.


Wat voor iemand hebben wij in gedachten?
Servers, netwerken, storage… In jouw serverkast kunnen niet genoeg Units zitten, je UTP-bekabeling is strak georganiseerd en in jouw huis geen serverkast zonder UPS, je wil tenslotte geen gedonder.  

Het wordt ook allemaal wel ingewikkelder tegenwoordig om alle technische veranderingen goed bij te benen. Althans, dat is voor velen van ons zo, maar dus niet voor jou! Ben jij toevallig ook de persoon die jouw omgeving altijd weet te vinden als er iets niet werk? ‘Wat moest ik dan ook alweer doen?’, jij helpt ze wel weer op weg. En dat zit ‘m vooral in je talent voor communicatie; je weet het begrijpelijk te maken en stelt de goede vragen om erachter te komen wat er nodig is. 

Dat is precies wat wij eigenlijk voor ons zien voor deze functie als systeembeheerder.  

Iemand die helemaal blij wordt van de gaafste nieuwste technologische systemen en ontwikkelingen. Die met bravoure aan de lunchtafel vertelt over wat voor gaafs je weer hebt gebouwd en die vervolgens aan de collega’s, zoals ik, de recruiter aan de andere kant van de tafel die nog net snapt wat een patchkast is, kan uitleggen wat daar nou zo gaaf aan is!   

Wat je gaat doen:

 • Je gaat gelukkig meer doen dan mij proberen uit te leggen hoe een server werkt. Wij zoeken iemand met passie en humor die tegelijk in staat is om te schakelen naar communicatie op een serieuzer corporate niveau.
 • Jij bent onze ambassadeur naar de klant toe, waar je verantwoordelijk zult zijn voor het beheer van de IT-infrastructuren conform gestandaardiseerde beheermethodieken als ITIL en diverse ISO.  
 • Jij draagt zorg voor het kundig uitvoeren van diverse projecten en verbetertrajecten. Dit doe je zowel intern voor je collega’s als extern voor klanten. Extern verleen je de juiste service aan onze klanten en stel je hen op de hoogte van vorderingen of bijzonderheden gedurende het hele traject. Intern houd je iedereen op de hoogte omtrent de voortgang van jouw projecten, zodat we collectief weten waar we staan.
 • Je communiceert tevens met de accountmanager om te zorgen dat onze dienstverlening realistisch en uitvoerbaar wordt aangeboden aan de klant. Hierin zullen jullie regelmatig dienen als elkaars sparpartner.
 • De rest van de inhoud, daar kun je het beste over verder praten met onze technische collega’s in een kennismaking!

Wat heb je nodig om in deze functie helemaal op je plek te zitten?

 • Liefde voor je vakgebied, hoe nieuwsgieriger naar IT hoe beter! Kennis van Microsoft, VMWare, Fortinet, HPE Producten, Office 365, SharePoint, Exchange online, Intune en Azure zijn daarin belangrijk voor deze functie.
 • Een beetje praatgraag dat helpt wel in deze functie (en het liefst kun je dat zowel in het Nederlands als in het Engels). Je kunt serieus en duidelijk zijn waar wenselijk maar wij zijn van mening dat vriendelijkheid en humor zeker minstens zo belangrijk zijn!
 • Je hebt een scherpe blik! Zowel binnen de werkzaamheden als ook in de klantbehoefte weet jij al snel te herkennen wat er nodig is.
 • Je kunt goed werken in een functie met een breed takenpakket waarbij je goed prioriteiten moet kunnen stellen. De werkdruk zal ook wel eens oplopen, maar jij weet door efficiënt en pragmatisch aan het werk te gaan het hoofd koel te houden.
 • Je werkt graag in en met je team. Four IT is namelijk wel één team één taak want we merken dat dat het werk een stuk beter en leuker maakt.
 • Je rijbewijs (maakt klantbezoekjes wel wat makkelijker)  

Wat krijg je daarvoor terug?

 • Een vast contract; wij werken op basis van vertrouwen
 • Geld, toch niet onbelangrijk nietwaar? Met een salarisindicatie tussen de €2.800  en €3.300 bruto euro per maand. Het aanbod zal worden gebaseerd op je ervaring en vaardigheden die passen bij de functie.
 • Een auto van de zaak
 • Goede pensioenregeling en 25 vakantiedagen
 • Elke dag verzorgde verse broodjes
 • Vrolijke vrimibo’s

Klinkt dit als iets voor jou?
Stuur je CV met een korte toelichting naar werkenbij@fourit.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op! Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden of heb je vragen over de functie. Schroom dan niet om contact op te nemen, wij vertellen je graag meer! Ons telefoonnummer: 085 130 4355