Werken bij Four IT

Met #Werkenbij Four IT kies je voor groei vanuit jouw persoonlijke kwaliteiten en ambities! Jouw passie en gedrevenheid staan voorop in je carrière.

Kijk snel naar onze openstaande vacatures op deze pagina!

Werken bij Four IT

Wie is Four IT

Four IT levert en ontzorgt op de hele lijn in diverse IT-diensten. Van de levering of afvoer van hardware, (digitale) werkplekvoorzieningen, clouddiensten, netwerkbeheer of serverbeheer, telecom; We got you!En wat maakt ons zo goed in wat we doen? Allereerst onze gedrevenheid en ambitie om de beste te zijn in onze dienstverlening! Wij doen dat door persoonlijk te blijven. Geen wachtmuziekjes en keuzemenu’s maar echte mensen die met je meedenken.

Onze cultuur

Dat persoonlijke ervaar je ook binnen het bedrijf. Jij staat als persoon centraal. Je ontdekt waar je kwaliteiten liggen én waarin je je wil ontwikkelen. Het succes en de groei van Four IT komt namelijk voort uit de gedreven enthousiastelingen die er werken: Een hartelijk en flamboyant team met een nuchtere passie voor hun werk!En om op je best te zijn, is het belangrijk dat je het naar je zin hebt! Wij maken het dus graag zo gezellig mogelijk, zowel op als buiten werk. Van overdag hard werken aan een nieuw project naar uit werk samen voetbal kijken in de lokale kroeg; samen uit, samen thuis.

Openstaande vacatures